Toshiba ilmalämpöpumppu

Toshiba on lanseerannut uuden tuotteen, joka tunnetaan paremmin nimellä Super Daiseikai. Super Daiseikai on Toshiban kehittämä lämpöpumppu erityisesti Suomen markkinoille.

Suuren suosion saavuttaneen Daiseikai perheen jatkoksi kehitetty uuden sukupolven Super Daiseikai perhe on oivaa jatkoa Toshiban voittokululle!

Uusimpana ominaisuutena Super Daiseikai pitää sisällään ns. mökkitoiminnon, joka tarkoittaa käytännössä esim. mökillä pidettävää 8 asteeen ylläpitolämpötilaa.

Muita ominaisuuksia:

- moderni muotilu

- COP 5,1!

- 8 asteen mökkitoiminto

Toshiban japanilainen huipputuote tarjoaa talvella lämmintä, kesällä viileää ja raikasta sisäilmaaDaiseikai on on Toshiban uusi ilmalämpöpumppu, jossa on nelinkertainen ilmansuodatus ja portaaton säätö. Toshiban DC Hybrid Inverter luo paremman energiatehokkuuden verrattuna perinteisiin AC inverter laitteisiin. Kuuluuu parhaaseen energialuokkaan A Lisäksi Daiseikain erikoisuutena on koko jäähdytyspatterin pinta-alan suuruinen suodatusjärjestelmä ja ionisaattori, joka parantaa sisäilman laatua – raikastaa, virkistää ja rentouttaa.

 

Lähde